Bemutatkozás:

A GARBODA KFT 100%-ban magyar tulajdonban működő építőipari vállalkozás, mely első sorban nyílászárók piacán végzi tevékenységét 2008-as indulása óta. A cég megbízhatóságának alapját a kollégák sok éves tapasztalata, szakmai elkötelezettsége képezi. Nem csupán Veszprémben, az ország egész területén végezzük munkáinkat. Ablakok, ajtók, garázskapuk beépítését, teraszok, télikertek kialakítását. Indulásunk óta vállalkozásunk árbevétele és eredménye folyamatosan növekedő tendenciát mutat. Fontosnak tartjuk kollégáink folyamatos szakmai továbbképzését, nagy hangsúlyt fektetve a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is. A GARBODA KFT ezzel garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljeskörű megelégedettsége mellett valósuljon meg.

Minőségpolitika:

A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés a vezetőség és minden munkatárs kiemelt feladata és felelőssége. Tevékenységünk központjában az ügyfél áll. Valamennyi alkalmazott a legjobb tudása szerint végzi munkáját, ezzel igyekszik hozzájárulni a megbízóink, üzleti partnereink elégedettségéhez. Törekvésünk, hogy maradéktalanul megfeleljünk a partnereink által támasztott igényeknek, elvárásoknak. Számunkra fontos a kölcsönösen jó kapcsolat.

Ami cégünket jellemzi:

Magyar tulajdonú családi vállalkozás. Megbízhatóság, precizitás, megrendelői szempontok kiemelt szinten történő kezelése. Jól képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező humán erőforrás. Magas színvonalú szolgáltatás, kiváló minőség. Elhivatottak vagyunk az innováció, a fejlődés, a korszerű anyagok alkalmazása terén.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg legújabb termékeinket!