Ha elege van a betolakodókból...

Amennyiben elege van az esténként otthonába beköszönő repkedő rovarokból és bogarakból, akkor Önnek és családjának szúnyoghálóra lesz szükségük. Egy idő után már könnyen fárasztóvá válhat, hogy mindannyiszor rovarokat kell üldöznie, ahányszor lehűtené kicsit otthonát. A szellőztetés rendívül fontos, ne hagyja, hogy megkeserítsék a bogárkák.

Szúnyogháló

A szúnyoghálók esetében nagyon fontos szempont az időtállóság. A szúnyoghálóknak rossz és jó időben is jó szolgálatot kell tenniük, ha szeretnénk, hogy valóban távol tartsák a repülő betolakodókat otthonunktól. Anyaga tehát időjárásálló és átlátszó, ami hatalmas előny, hiszen nem tesz kellemetlenné semmilyen kilátást.

Redőnye van?

Ha attól tart, hogy a redőny mellé már nehezen megoldható egy szúnyogháló beszerelése, akkor nagyot tévedhet! A szúnyoghálók redőny beépítése után is nyugodtan beszerelésre kerülhet bármelyik otthonba.  Legyen szó alumínium vagy műanyag redőnyről, munkatársaink könnyen segíthetnek Önöknek kizárni lakásukból a rovarokat és bogarakat.

Ha szúnyoghálót szeretne...

Amennyiben már elszánta magát a szúnyoghálók mellet, s szeretné végre rovarok és bogarak nélkül, nyugodt körülmények között tölteni az estéket, akkor ne habozzon tovább! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdése vagy kérése van felénk! Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!