A gipszkarton

A gipszkarton két alapanyaga a kartonpapír, illetve a gipsz. Napjainkban ez az egyik legnépszerűbb vakolási eljárás, mellyel szemben versenytársainak egyre kevesebb terük van. A gipszkarton az egyik legkönnyebb és legköltséghatékonyabb szárazvakolat a piacon, talán ezen tulajdonságainak köszönheti elsősorban régóta töretlen népszerűségét.

Gipszkarton szerelés

A gipszkarton könnyű tömege, illetve a költséghatékonysága mellett sokoldalúsága miatt is olyan közkedvelt, hiszen rengeteg problémára nyújthat megoldást. Legyen szó egy tetőtér beépítéséről, egy válaszfal felhúzásáról vagy egy álmennyezet megépítéséről, a gipszkartonra mindegyik esetben számíthatunk. Az előbb említett 3 lehetőségen túl még jó néhány feladatot képes ellátni a gipszkarton, ezekről kérjen információt munkatársainktól!

Száraz vakolás

A gipszkartonnal való száraz vakolás az egyik legegyszerűbb és legszebb vakolási megoldás mind közül. A gipszkarton segítségével könnyedén előkészíthetjük vakolat nélküli falainkat festésre vagy tapétázásra. Elévülhetetlen érdemei továbbá, hogy rendkívül gyorsan elkészíthető, illetve hogy megszáradás után nincs is más teendőnk vele kezdődhet a festés vagy tapétázás.

Keresse szakembereinket!

Remek szakemberekből álló csapatunk tökéletes választásnak bizonyulhat minden gipszkarton szerelésért kiáltó otthon és épület estében. Munkatársaink sokéves munkatapasztalatainak köszönhetően akadályt és problémát nem ismerve igyekeznek megvalósítani ügyfeleink minden álmát és kérését. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!