Fixscreen

Hallott már a fixscreen-ről? Ha az előző kérdésre "nem" a válasza, akkor mindenképp tartson velünk a következő néhány sor erejéig és ismerje meg ezt a remek árnyékolótípust! A fixscreen az egyik legkorszerűbb és legmodernebb árnyékoló napjainkban, számos előnnyel és jó tulajdonsággal bír, amelyekről érdemes tudni, ha árnyékoló vásárlás előtt áll!

Nagy felületeken is alkalmazható

A fixscreen egyik elévülhetetlen és gyakorlatilag utánozhatatlan érdeme, hogy egészen nagy felületeket is képes lefedni. A nagy, modern ablakokkal rendelkező házak tulajdonosainak nem kell többé azon agyalniuk, hogy milyen árnyékoló lenne a legideálisabb otthonukhoz. A fixscreen minden képzelet felülmúlva képes kizárni a legvilágosabb otthonokból is a zavaró fényeket.

Minőségi árnyékoló

A fixscreen további előnyei közé sorolhatjuk a remek szélellenálló képességét. A fixscreen nagy szélben is a helyén marad, modern kialakításának köszönhetően nem okozhat kárt benne az erősebb szélfúvás sem. Amennyiben szúnyoghálót is szeretnénk az árnyékolónk mellé, akkor egy lépést már meg is spórolhatunk magunknak, ha a fixscreent választjuk, ugyanis ez az árnyékoló megvéd minket a repülő betolakodóktól is.

Ha fixscreent szeretne...

Amennyiben a rövid kis ismertetőnk meggyőzte, hogy Önnek és családjának a fixscreen lenne a megfelelő árnyékoló otthonukhoz a fényvédelem ellen, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink sokéves munkatapasztalataiknak köszönhetően rengeteg kérdésükre válasszal szolgálhatnak. Állunk készséggel rendelkezésükre, várjuk hívását!