Nyílászáró csere

Régi, elhasználódott fa nyílászáróinkat több okból kifolyólag is érdemes műanyagra cserélni, hiszen hosszútávon ezáltal komolyabb összegeket takaríthatunk meg. A nyílászáró csere azonban nemcsak gazdaságos, hanem praktikus beruházásnak is mondható. Alább részletesebben kifejtjük, miért.

Reluxa

A reluxa az egyik legjobban elterjedt beltéri árnyékoló. Összeszedtük, mik a legfőbb előnyei.

Szúnyogháló beépítés

Ha csak a rovarproblémák miatt nem jön a szemünkre álom a nyári éjszakákon, a szúnyogháló beépítés hatékony megoldást nyújthat.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny ideális árnyékoló lehet egy irodába, de akár egy magánlakás ablaka elé is. Lássuk, mik azok az információk, amiket feltétlenül tudnunk kell róla!

roletta

Egy roletta praktikus és dekorációs szempontból is remek kiegészítőjévé válhat otthonunknak.

Alumínium ablak

Ha nyílászárócserén gondolkozunk, az alumínium ablak több okból kifolyólag is beválthatja a hozzáfűzött reményeinket. Összeszedtük, mik a legfőbb előnyei.

zsaluzia

A zsaluzia egy modern kivitelezésű és több okból kifolyólag is nagyon hasznos árnyékoló-technológia, mely által jelentős mértékben emelhetünk otthonunk komfortérzetén.

Motoros redőny

A motoros redőny sok szempontból könnyebbé teheti mindennapjainkat, ezért mindenképpen jó döntés lehet a beszereltetése.

üvegkorlát

Az üvegkorlát elegáns és biztonságos tartozéka lehet az épületeknek, ráadásul mindenfajta berendezéshez tökéletesen illeszkedik. Nézzük, mik a legfontosabb információk, amiket az üvegkorlátról tudni érdemes!

Fixscreen

A fixscreen egy kültéri árnyékolófajta, mellyel egészen nagy ablakfelületeket is lefedhetünk, miközben nem kell attól félnünk, hogy működésében és állapotában esetleg kárt tehetnek a nagyobb szelek.

Bár minél több ablak van otthonunkban és fényesebb, annál jobb, viszont nyáron be tud sütni a nap a felületen, ami által pár fokot még emelkedik a hőmérséklet. Többek között ezért is lehet előnyös az alumínium redőny.

1. oldal / 3