Ablakcsere?

Nemrég ablakcsere volt otthonában? Szüksége lenne egy szakemberre, aki a az ablakcsere utáni állapotokat újra széppé és esztétikussá varázsolja? Akkor a legjobb helyen jár! Az ablakcsere után rengetegszer előfordul, hogy az ablak körüli területek korrigálásra és javítgatásokra szorulnak, ezen esetekre áll ügyfeleink rendelkezésére az ablak visszajavítás szolgáltatásunk.

Ne bízza akárkire az ablakok visszajavítását!

Szakembereink sokéves munkatapasztalataiknak köszönhetően rengeteg ablak visszajavítási feladatot és teendőt láttak el, s mindig törekedtek a minőségi és esztétikus végeredményre. Elsődleges célunk az ügyfeleink igényeinek és kéréseinek teljeskörű kiszolgálása, legyen szó bármilyen bonyolult megrendelésről vagy problémáról.

Ablak visszajavítás

Minden ablakcsere után karbantartást és javítást igényelnek az ablak körüli részek. Ablaktípustól függ azonban, hogy mennyi időre és alapanyagra van szükség az adott ablak visszajavításánál. Nem érdemes házilag nekiesni ezeknek a munkálatoknak, ugyanis közel sem biztos, hogy kellően esztétikus végeredményt érünk el, illetve előfordulhat, hogy hosszútávon többet ártunk, mint segítünk magunkon. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha ablakcsere után visszajavítást igényelnek ablakai, akkor ne habozzon tovább, forduljon bizalommal hozzánk! Szakembereink számára az ablak visszajavítás már rutin feladatnak számít, így garantálni tudjuk az esztétikus és minőségi végeredményt. Munkatársaink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, várjuk hívását!