Redőnyök

A redőnyök ma már gyakorlatilag nélkülözhetetlenek a mindennapokban. A beszűrődő zajok és fények igencsak megnehezíthetik a dolgunkat, ha igazán pihentető alvásra vágyunk. Képzeljük csak el! Még a legmélyebb alvók álmát is megzavarhatja egy dudáló autó vagy az éjszakai közvilágítás. Ha találkozott már ezekkel a kellemetlenségekkel, akkor itt az ideje a redőny beszerelésnek!

Műanyag redőnyök

Sokak a műanyag redőnyt az olcsó ára miatt preferálják, pedig valójában sokkal több pozitív tulajdonsággal bír ez a redőnytípus. A műanyag redőnyöknél mindig érdemes megemlítenünk, hogy remekül szigetelnek. Kitűnően kizárják a napfényt, illetve nagyon jó a hőszigetelő képességgel bírnak, amiért a nyári forróságban nagyon hálásak lehetünk.

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőnyöket elsősorban a nagyvárosokban élőknek ajánljuk. Az egyik legnagyobb előnyük a remek hangszigetelő képességük, amivel képesek kizárni a nagyvárosokban jellemző utcai zajokat, elősegítve ezzel a pihentető alvást. Az alumínium redőny tökéletes választás lehet azoknak is, akiknek fontos a hosszú élettartam, hiszen ezek a redőnyök sok éven át jó szolgálatot teljesítenek.

Ha redőnyre van szüksége...

Amennyiben új redőnyre van szüksége, de még nem tudja, milyen típus lenne a megfelelő otthonához, akkor a legjobb helyen jár! Tegye fel bátran kérdéseit munkatársainknak, igyekszünk megválaszolni minden felmerülő kérdését! Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!